dijous, 7 de maig del 2020

L'AIGUA T'ESCOLTA

L'aigua és l'ànima de l'Univers, segons Masaru Emoto. Per ell, l'aigua té memòria. És consciència líquida. En ella hi ha una informació profunda vibracional que persisteix i ressona.
Una gota d'aigua es vivifica amb un pensament bonic.
En Masaru Emoto va dur a terme diversos experiments amb molècules d'aigua per comprovar com aquestes reaccionaven davant de diferents tipus d'estímuls. Ho recull a "LOS MENSAJES DEL AGUA", que us recomano. És increïble tot allò que va experimentar, i la seva descoberta amb l'aigua, sobretot perquè les persones tenim un percentatge d'aigua que oscil·la entre el 50-70%, segons l'edat i l'estat de salut de cadascú. Per tant, estem plens de milers i milers de molècules d'aigua... Ho havies pensat mai?
I ser conscients de com ens afecta tot allò que ens envolta, els nostres propis pensaments, allò que sentim, les paraules que escoltem, el com parlem als altres i a nosaltres, la música que escoltem...infinitat de coses que cada dia generen reaccions... N'ets conscient?
Doncs Masaru Emoto va descobrir com l'aigua és capaç de captar i emmagatzemar vibracions d'emocions i pensaments.
Les paraules positives o agradables que donava a les molècules d'aigua dels seus experiments, les transformava en bellíssims cristalls i formes. I, tanmateix, succeïa tot el contrari quan la molècula rebia estímuls negatius; llavors creava formes caòtiques i desestructurades.
Potser, estaria bé posar atenció als estímuls que rebem i triem, o a aquells que generem nosaltres.
Quan et diuen "Gràcies", "Ho Sento", "T'estimo"... com et sents?
I quan t'ho dius a tu: "Em perdono", "Em dono les gràcies", o "M'estimo"...què passa?
Ho pots comprovar...però, de moment, ja saps, com ha mostrat en Masaru Emoto, que com es creen cristalls molt bonics, de ben segur que tota la teva aigua estarà vibrant i transformada en belles formes.
És com si l'aigua escoltés... captés... sentís...
Aquesta és la forma que va agafar amb la paraula amor:


Serà qüestió de posar més atenció a allò que diem i escoltem.


Gràcies. T'estimo.

1 comentari:

  1. Un apunt molt interessant cal llegir-ho i parar atenció a les reflexions que fas sobre els estímuls que rebem, triem o generem.
    Em pregunto si ens escoltem prou o deixem esmicolar-se l'aigua entre els dits sense ni adonar-nos-en.
    Diem poc t'estimo.

    ResponElimina

entrades més populars