mireia

Benvingudes i benvinguts al meu Bloc. Jo Soc la Mireia i us vull explicar una mica sobre mi.

Soc Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona (2000). En acabar la carrera vaig marxar a Madrid, on vaig fer el Màster en Psicooncologia de la Universidad Complutense.

Recordo el primer dia de classe a la universitat, amb un professor d’aquells savis i entranyables, que ja es jubilava aquell mateix any, i feia les seves classes per gaudir-les (i, a més, ens va aprovar a tots amb molt bona nota!!). Doncs recordo, que el primer dia ens va preguntar: «Què vol dir Psicologia?».«La psicologia és la ciència de l’ànima», va contestar després d’un silenci. I em va encantar. Jo llavors tenia 20 anys, i quan havia decidit estudiar psicologia, realment no sabia què volia dir la paraula, i aquell dia encara vaig tenir més clar que aquell era el meu camí: estudiar Psicologia, la ciència de l’ànima.

Durant aquests 20 anys que he treballat com a psicòloga i terapeuta, he seguit diversos recorreguts i formacions fins a arribar aquí.

En els anys de pas per Madrid, mentre estudiava el màster en psicooncologia, també vaig començar a treballar en varies productores de televisió, fent de psicòloga, tant conduint càstings de selecció de concursants amb perfils concrets, com fent seguiment i intervenció amb les persones que hi participaven, eren diferents tipus de formats i per a tots els canals. Alguns dels programes en el quals vaig treballar són Supervivientes (la 1era i 2na edició), El Gran Test, La Casa de Cristal, El Cim, El Talp, El Aprendiz... entre d’altres.

És una etapa en la qual vaig aprendre molt a tots els nivells. Hi vaig estar treballant 10 anys, els últims dels quals ho compaginava amb les meves tasques de psicòloga a Itaca, Centre de Teràpies, que ara us en parlaré.

Doncs, com us deia, l’any 2003, vaig crear Itaca, Centre de Teràpies, a Cardedeu i va funcionar fins a 2014. A Itaca vaig conviure amb professionals de diferents disciplines, dels quals vaig aprendre moltes coses. A més del meu treball com a terapeuta, m’ocupava de la gestió i direcció del centre. Fins que va néixer la Nina, la meva filla. Llavors, tot va canviar, es van obrir nous camins i vaig decidir treballar d’una manera més íntima i propera, creant l’Espai Terapèutic en el qual estic ara.

Mireia Ollé Espai Terapèutic fou creat amb molta consciència i amor. Hi treballo de manera holística i transpersonal, tant a nivell individual com grupal, i atenent, també, casos d’oncologia, una de les meves especialitats.

Les eines que he anat adquirint són bastant diverses, per les diferents formacions que he anat fent al llarg de la meva vida. Algunes d’aquestes formacions són més cognitivo-conductuals, d’altres més gestàltiques i humanistes, passant per formacions més transpersonals i integratives, i també adquirint coneixements psicocorporals, de relaxació, respiració i meditació. Així com de musicoteràpia, i dinàmiques grupals.

A més, fa 15 anys que soc mestra en Reiki, adquirint així una consciència energètica més àmplia, i coneixent en profunditat els chakres i punts energètics del cos, i també de la Terra (d’això ja en parlarem). Així com els diferents nivells de sensibilitat que tenim, i com això fa viure, sentir i relacionar-nos d’una manera determinada. Estic formada, a més, en Teràpia Regressiva pel mètode Brian Weiss.

També fa 15 anys que treballo amb Flors de Bach i altres essències florals. Haig de dir que m’encanten, formen part de la meva vida, i constantment m’ajuden.

Un dia vaig descobrir els Bols Tibetans i vaig decidir aprendre a fer-los servir, per poder utilitzar-los en la teràpia, i vaig trobar la Jacomina Kistemaker, gran mestre del so amb bols tibetans, gongs i la veu. I des de llavors, els bols tibetans m’acompanyen. Em semblen meravellosos, ajuden en la cura i la transformació de moltes emocions i tensions internes. I un massatge de Bols Tibetans és increïble. Si no ho heu provat mai, us ho recomano!!

També m’he format en diferents eines xamàniques, fent que sigui una petita practicant en xamanisme. I he comprovat, que tenir el nostre animal de poder i els nostres animals amics al costat, ens fan sentir més complerts.

Durant tots aquests anys, he entès que el que faig realment és acompanyar en els processos personals. Sento que acompanyo, i soc testimoni; així és com de veritat ho sento. I per això m’agrada parlar d’Acompanyament Terapèutic.


El que ofereixo és un acompanyament terapèutic humanista i transpersonal, on utilitzo diferents tipus d’eines, per realitzar un treball holístic amb tots els cossos: el físic, el mental, l’emocional, l’energètic i l’espiritual. I, des d’aquest treball holístic i transpersonal, poder alliberar, transformar, i així Ser, en amor i llibertat. 

Per mi, Ser seria el resum de tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

entrades més populars