divendres, 19 de juny del 2020

ELS DESITJOS SÓN PERQUÈ ÉS COMPLEIXIN

Els desitjos són perquè és compleixin.
Avui, 20 de juny a les 23:44h, comença l'estiu!!!

Per celebrar que entrem a l'estació amb més sol i escalfor de l'any, vull compartir una cançó que m'agrada molt i que m'inspira a ballar vora el mar en bona companyia. I si a més, és en una nit d'estiu, amb un suc de fruites natural i orgànic a la mà, llavors, ja és, un moment d'aquells perfectes.


Com seria per tu una nit d'estiu ideal? Hi hauria alguna cançó acompanyant-te?
Creus que els desitjos estan per complir-se?
Fa uns dies, la meva filla de 5 anys i mig, abans de dormir-se, em va dir: " Si tens un desig és perquè es compleixi". Em vaig quedar ben sorpresa amb la certesa amb la qual m'ho va dir.
Vaig pensar que tenia tota la raó, i que només cal estar ben enfocat, amb la ment clara i serena, amb el cor fort i tranquil, amb una energia suau i complerta, amb el cos descansat i lleuger, i amb el nostre Ser ben connectat, a tots els nostres cossos. I ser conscients d'això.
Treballar, dia a dia per aconseguir-ho, hauria de ser un dels nostres reptes principals.
Despertar-nos cada matí en la vida que realment volem tenir, i ser la persona que volem ser. Lluitar perquè això sigui així. I si no ho és, fer tot el possible per canviar-ho.
Canviar allò que no ens agrada, canviar allò que no ens fa sentir bé, canviar!!
Canvia tot el que sigui necessari per tenir la vida que vols tenir. I sobretot, canvia tu. Sí, canvia tot allò que hi ha en tu, per poder tenir tot allò que vols. Perquè, si no tens la vida que t'agrada, i et dius que és per les circumstàncies, per la feina, pels diners... blablabla... i estàs en una zona de confort i no et mous del lloc, potser per on has de començar és per canviar tu. Tu!! Si tu canvies, tot canvia. Sovint, esperem que les coses canviïn, o que passi quelcom que faci que tot millori. Doncs, no esperis, actua.
Tu comença a fer tot allò que fa temps que no fas. Primer, pensa què hauries de canviar, per poder tenir la vida que vols. Fer coses diferents, pensar coses noves i diferents, dir-te coses diferents, perquè si la persona que ets en aquests moments no ha aconseguit la vida que vol, potser es que toca fer els canvis en tu, i convertir-te en la persona que pot aconseguir, tot allò que desitges.
O, més important encara, qui has de ser per aconseguir allò que vols?
Principalment, començar per tenir els teus hàbits sans, aquells que tu decideixis, que són els millors per tu, i els que necessitis. Estaria molt bé que sabessis què et carrega d'energia, què t'activa, per poder-ho tenir present a la teva vida. Per exemple, jo sé que veure sortir el sol és la meva font, igual que meditar, sentir el silenci. Important tenir una font. Potser per tu es la natura, o un lloc concret, o, encara no ho saps, i et toca descobrir què et carrega d'energia.
Recorda, com et deia en el post Els Matins fan miracles, com et programes el dia, amb les teves afirmacions i visualitzacions diàries d'allò que vols, i així puguis sentir que el teu cos s'activa, batega i s'esforça.
Quan t'equilibres, tot es connecta. I estar connectada i connectat a tu, per mi és un dels punts més importants, per tenir la vida que vols.
Llavors, tot està unit. Tots els teus cossos estan en tu, són 1, sense divisions, i van junts en la mateixa direcció.
Per tan,
1.SENTIR-TE CONNECTADA I CONNECTAT A TU, amb una font que et carrega d'energia i t'equilibra.
2.CUIDAR-TE: alimentació sana i orgànica, fer exercici, dormir bé, descansar, beure aigua, caminar, respirar, tenir un hort, envoltar-te de bellesa, somriure, eliminar tòxics de la teva vida.
3. TENIR ESPAI PER TU, per les teves aficions, per la teva passió, per tot allò que t'agrada fer i et fa sentir més tu: lectura, pintar, cantar, ballar, escoltar música, tocar l'ukelele, fer fotos, fer manualitats, viatjar, anar amb parapent, fer volar un estel, fer collarets, anar en bicicleta...el que sigui que t'agradi fer, fes-ho!!
4. BONA ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DEL TEMPS, de casa teva, bon ordre, neteja, l'economia, no tenir temes pendents, no tenir trucades pendents, estar sense factures impagades, gestions...
5. APRENDRE COSES NOVES, és molt important, seguir-te formant, adquirint nous coneixements. Que sentis que vas creixent, que no t'estanques. No cal que facis un súper màster, però si et ve de gust, i tan, fés-lo! La clau, és sentir que aprens coses noves i que la teva vida s'enriqueix, i, avui en dia, hi ha moltes maneres de poder-ho fer.
6. TEMPS PER COMPARTIR, temps de família, temps de parella, temps d'amistat. Bon temps per gaudir amb les persones que estimes, de bones converses i amb qui t'agrada compartir.

Tot això, et sembla molt difícil? No es qüestió que ho canviis tot de cop, sinó que vagis fent passes, cap a la direcció que tu decideixis. Sense pausa, mica en mica, petits grans canvis per una vida millor.



UN VIATGE DE MIL MILLES, COMENÇA AMB EL PRIMER PAS. LAO TSÉ


Jo havia començat aquest post, dient que avui comença l'estiu, amb una cançó que m'encanta, doncs el missatge final és: "Que sigui l'estiu, que tu vulguis que sigui, amb la música que més t'agradi".


I recorda: "Els Desitjos són perquè es compleixin". ( Nina, 5 anys i mig)



Que tinguis un bon estiu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

entrades més populars