cursos

ESPAI TERAPÈUTIC DE GRUP

GRUP "UN ESPAI PER A TROBAR LA CALMA"


Grup reduït.
Dies: a confirmar.
Horaris: a confirmar.
Preu mensual: a definir.

Donar espai a Connectar, a Respirar, al Silenci... a retrobar la tranquil·litat interior, mitjançant meditacions, relaxacions, tècniques d’autocontrol, musicoteràpia i exercicis de desbloqueig energètic.

Aprenentatges que ens ajudin a viure en pau.

GRUP TERAPÈUTIC DE TREBALL "SER"

Grup tancat, de màxim 12 persones.
Dies: 2 dissabtes al mes de març a juny (en espera de canvi de dates)
Horari: de 9:30 a 13.30h
Preu mensual: 80€

Es treballarà retrobar i potenciar la confiança personal i la força interior, trobar el propi centre, el reconeixement, el centrament en un mateix/a, el deixar anar, el «jo i l’altre», la connexió amb la Natura (la nostra i la de la mare Terra).
Es realitzarà en sala i en diferents espais a la Natura.

Interessats/des amb entrevista prèvia.GRUP DE MEDITACIÓ ACTIVA "CONNECTAR PER SER"

Grup obert, màxim 10 persones
Dies: 2 cops al mes, dilluns o divendres
Horari: a confirmar
Durada: 1h 15min
Preu mensual: 50€

Les Meditacions Actives desperten la vitalitat i l’energia, enfocant-la cap al teu interior. La seva finalitat es guiar-te cap a l’espai de meditació i de silenci, i poder connectar amb el Ser, en aquell que senzillament existeixes, sense judicis, sense resistència, sense preocupacions, ni ansietat, de manera simple i natural.

Comences a ser conscient d’un profund punt dins teu que es troba en silenci, tranquil, en contrast amb el soroll diari de l’exterior. I arribaràs al silenci, una vegada t’hagis netejat, a través del moviment, de totes les tensions físiques i mentals que tens, així com de les emocions negatives, i de les capes superficials que carreguen la teva ment.

Una bona manera d’introduir-te a les meditacions actives i observar el seu efecte és practicar-les en grup i, així, podràs conèixer els seus efectes i beneficis.

Practicarem meditacions d’Osho, d’Amma i amb el Chakres.

Es realitzarà en sala i en diferents llocs de la natura.GRUP DE DESBLOQUEIG ENERGÈTIC "ALLIBERACIÓ I TRANSFORMACIÓ"


Grups reduïts, de màxim 10 persones
Dies i horaris: 2 dies al mes (a concretar)
Preu mensual: 60€

Sessions on centrarem l’Atenció en desbloquejar els nostres cossos, deixant que l’Alliberació i la Transformació ens portin a nous camins per trobar-nos i Ser.

Sessions de quasi 2 hores de molt treball energètic i psicocorporal, on a través de diferents exercicis físics connectarem amb punts energètics i zones bloquejades del nostre cos, per poder alliberar i així transformar. La música i la respiració seran elements que ens acompanyaran durant totes les sessions.
CURSOS DE REIKI. PRIMER, SEGON, TERCER NIVELL I «MAESTRÍA».Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

entrades més populars