fotos amb ànima

Fer fotos amb ànima, una de les meves passions.

Segons Eric Kim, les úniques fotografies que val la pena fer, són les que mostren directament l’ànima. Fotos que tinguin l’ànima incrustada en elles.

Ell mateix diu: "Feu fotos que siguin una copia directa de la vostra ànima".


La qüestió seria fer la foto amb la teva ànima, fotografiar només allò que inquieta la teva ànima, donar a conèixer la teva pròpia ànima a través de les teves imatges i de com veus, perceps i experimentes el món i la vida.

Per mi, la fotografia és una eina per trobar més alegria, més llum, més color en la nostra vida quotidiana, i així viure una vida més sorprenent, buscant i sentint. Vivint una vida més plena, intensa i conscient.
La fotografia ens anima i ens incita a abraçar allò que succeeix en tot moment, i a gaudir d’allò que succeeix, amb una intensitat, que només l’ànima pot reconèixer. Ens fa ESTAR en el moment, aquí i ara.

I a mi, la fotografia, m’ajuda a connectar amb la meva ànima, a sentir-la més a prop. I quan capto amb una foto allò que només ella veu, sento Joia.

Sentir com la meva ànima somriu fent una foto... és de les coses, que, veritablement, més m’omple. Sentir aquest somriure suau i dolç, que em connecta, i em fa Ser, i Ser.

Doncs el que us deia a l’inici, la fotografia m’apassiona, bé, el fer fotos m’apassiona!! 

I per aquest motiu us convido a la Fotografia terapèutica, la qual té l’objectiu de promoure, mitjançant la pràctica de fer fotos, el benestar personal. També ajuda a treballar i potenciar la creativitat, la subjectivitat i la introspecció.

La fotografia terapèutica s’ha expandit molt en els últims anys, i els seus orígens es remunten als anys 80, amb la fotògrafa britànica Jo Spence.

Realment, a vosaltres no us sembla terapèutic fer fotos?

Només pel fet que amb cada fotografia hi ha llum, color, vida, voluntat, atenció, pressa de decisió... Cada fotografia es una decisió que jo prenc. Jo Decideixo, per tant, Jo Soc i Estic Aquí.

A més, la part terapèutica de la fotografia no està només en l’acció de realitzar la foto, sinó també, en l’instant de tornar-la a veure, i els efectes que llavors té en nosaltres.

Per tant, fes Fotos!! Tantes com puguis. I si vols, les pots compartir amb mi, m’encantaria veure-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

entrades més populars