teràpia online

En aquests moments de Canvi, on la vida ens ha portat un coronavirus per quedar-nos a casa, estic veient la gran necessitat que s'està creant, tant a nivell individual com col·lectiu, de poder compartir, parlar, sentir-nos acompanyats, sentir que tot això que estem vivint de manera aïllada tingui algun sentit a les nostres vides, i en el món sencer. 

Vull seguir treballant, seguir acompanyant aquests processos que ja s'havien iniciat abans d'aquest confinament, seguir escoltant, seguir ajudant a qui ho necessita... i això m'ha portat a crear aquest Espai Terapèutic a internet, i així poder seguir oferint els meus serveis amb la teràpia online.

Les sessions online ofereix fer la consulta des de casa, en un espai tranquil i íntim. Com ho podem fer?
  • Amb una trucada
  • Amb una videotrucada, des d'un ordinador, una tablet o el propi telèfon mòbil.

També aniria bé tenir un correu electrònic actiu, o WhatsApp.

L'estructura de les sessions, així com la metodologia d'intervenció és la mateixa que en una de les meves sessions presencials. L'única cosa que canviarem és el mitjà de comunicació, que serà telefònicament (amb videotrucada o trucada de veu).

Què has de preparar per accedir a la teva sessió online? Per a mi, el més important és que puguis estar en un lloc tranquil i tinguis la privacitat i intimitat suficients per a poder fer la teva sessió, de la manera més còmoda possible.

El pagament de la sessió es farà amb antelació a la sessió terapèutica, a través de transferència bancària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

entrades més populars