dilluns, 22 de juny del 2020

TORNO A OBRIR

Benvolgudes i Benvolguts, després de 3 mesos i 1 setmana, sembla que apareix, la "llibertat", i EspaiTerapèutic a Cardedeu, torna a obrir.


Després, d'estar fent les sessions de teràpia, de manera online, degut a l'estat d'alarma i confinament que hem viscut. Aquest dijous 25 tornaré a obrir la consulta a Cardedeu.

Començaré amb els casos més urgents.
Faré 3 dies presencials a Cardedeu, els dimarts, dijous i divendres, i continuaré mantenint 2 dies a la setmana, les sessions online. Ja que moltes i molts de vosaltres, les voleu mantenir, i jo considero fonamental, seguir-les oferint.

Si tens ganes de seguir amb el teu procés terapèutic, de reprendre les sessions, de tenir un espai per tu, i de retrobar ordre i tranquil.litat, ho faré de la següent manera:

A Cardedeu les sessions pressencials seràn en el següent horari:

Dimarts de 10 a 16h.
Dimecres de 10 a 16h.
Dijous de 10 a 18h.

Les sessions online seràn els Dilluns i els Divendres. Continuaràn sent de 30min o 50min, per trucada, videotrucada, o preferiblement per skype.


Les mesures preventives són fonamentals en aquests moments que vivim. I per mi, són bàsiques per poder treballar bé per tothom.

Hi haurà sabó a l'entrada.
Les sessions presencials es realitzaràn a 2 metres de distància, sense mascareta. Però ets lliure de dur-la posada durant la sessió, si ho necessites així. I per això, segueixo oferint les sessions online, per poder veure la cara, i escoltar i expressar-nos millor sense mascareta. Tria quina és la millor opció per tu.

Desinfectaré i ventilaré 15min, entre sessions, per la qual cosa, demano rigurosa puntualitat. Sobretot, me la demano a mi mateixa, intentaré no allargar-me en els 50min. que corresponen a les sessions habituals, per poder oferir una bona atenció a tothom.

Trobaràs la porta oberta, truca al timbre igualment.



Amb ganes de veuret i escoltar-te.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

entrades més populars