divendres, 22 d’abril del 2022

MOVIMENT ESSENCIAL

  Avui ja amb olor a roses i olor a  llibres, us porto una nova proposta de divendres.


Una proposta per activar una mica de moviment essencial de cos i ànima.


Farem aquest exercici amb música de Hans Zimmer, i haig de reconèixer que la seva música m'encanta i sempre està present en la meva vida. Em sembla d'una sensibilitat i una profunditat, realment exquisita.


La idea és generar un moviment molt profund per activar obertura a la vida i als nous camins que hi puguis tenir. Activant així chakra 1, per donar-te força, confiança, arrelament, seguretat, capacitat de decidir, d'avançar i materialitzar.  I també, activant chakra 4, per obrir-te a la vida i a tot allò nou que hi puguis tenir, amb amor i tranquil.litat,  generositat, suavitat i equilibri emocional.

Com ho faràs?

Busca un espai tranquil i agradable per tu.

Sense sabates i roba còmode.

De peu si pots, si no és possible de peu, pot ser en una cadira amb l'esquena una mica recta, sense apoiar-la enlloc.

Et coloques amb les cames una mica separades i els braços una mica oberts, separats del cos. Quan comencis i amb la música ja els aniràs obrint més i pujant com tu sentis.

Quan s'inicii la música, vés fent respiracions profundes que et connectin i et vagin permeten estar en un centrament intern que t'allunyi dels pensaments. Si els pensaments estàn presents, no passa res, tu concetrat en la música i en el teu moviment del cos, i amb totes les sensacions que et vagin apareguent.

A la que vagi avançant la música, vés pendulant amb els braços oberts i sense moure els peus de terra. La qüestió és anar creant un moviment d'anar pendulant amb molta suavitat d'un cantó a l'altra. Anar fent el pendul amb tot el cos, sentint que hi ha un moviment que et sorgeix de la cintura, i les espatlles et van acompanyant, amb els braços d'una cantó a l'altre, i sentint a tota l'esquena amb el coll i el cap seguint-la, fins a trobar el teu propi moviment. El moviement que et vagi sorgint serà el bo, amb el que et sentis millor i fluïnt amb facilitat. Si sents que forces i no flueixes, torna acomençar, tantes vegades com calgui, fins que sentis que hi ha un moviment que va sortint sol, i que et va despertant quelcom intern que et fa sentir molt bé.





Gaudeix de la música, gaudeix del teu moviment...gaudeix.


i FELIÇ SANT JORDI!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

entrades més populars